Nymålat!!!

Hej scoutisar!

Pensionärsligan (Tobbe, Sven och LarsGöran) har varit uppe på sommarro och jobbat denna vecka. Vi har målat luckorna till 2 av fönstren samt även målat om ytterdörren. Pga låg ute-temperatur kan det vara så att det tar lite extra tid innan det torkar, så försök vara lite försiktiga så ni inte får klet och kladd på kläderna. Den extra torktiden påverkar inte målningen i sig – det tar bara lite längre tid.

Får man färg på sig finns det lacknafta i hyllan till höger om snickarbänken. Står även några penslar där som vi ska använda igen. Nafta-färg = svår att få bort!

Dessutom har vi fixat den ena av tält-torkarna (lång pinne i taket) i ”nya” rummet. Ska bli en till på andra sidan av tak-hjulet. I kombination med den nyligen inköpta luftavfuktaren borde det underlätta om man kommer hem från ett läger eller hajk med fuktiga/blöta tält. Är tälten så blöta så det droppar av dem får man gärna försöka lägga ut något skydd på golv och flytta möbler så att inget blir förstört i onödan.

Nästa projekt är att uppdatera en del av inbrottskyddet och byta ut bultar och gängstång till luckor och ytterdörren. Sen hoppas vi även bli klara med ”el-skåpet” bredvid diskbänken. Det ska göras i ordning invändigt med skivor så att det går att använda som förvaringsskåp. Främst för elpryttlar typ säkringar, extra glödlampor osv. Sen fortsätter vi med… Listan tar aldrig slut!

Harebraallihopa,

//ABSF-tobbe

En reaktion på “Nymålat!!!

  1. Det känns underbart att ha tre stugtomtar som gör fint. Något nytt har hänt varje gång man kommer upp. TACK!!!

Kommentarer inaktiverade.