Nornhajken 2022

Nornbrev nummer 4, maj 2022

Tiden går så fort och snart ses vi i skogen! Här kommer ännu ett Nornbrev med viktig information.

Tänk på detta när ni packar ryggsäcken:

  • Under hajken tar ni själv hand om era sopor. Tänk på det när ni packar! ”Allt ni tar ut och inte har ätit upp tar ni med er hem”.

Är ni redo? Vi är snart helt redo!

Ha det bra och håll koll efter fler Nornbrev

Nornbrev nummer 3, april 2022

Nu är det riktigt nära! Den 28/4 är sista dagen för att anmäla sig till årets hajk, så synda er nu och samla ihop ert lag!

Dessa små grejer behövs för att lösa diverse olika kontroller. Packa ihop dem ordentligt så ni inte tappar bort dem. De kommer att hjälpa er att hålla ihop patrullen.

Packa alltså ner dessa viktiga föremål i ryggsäcken:

  • Fyra stycken runda magneter cirka 1,5 cm i diameter.

Är ni redo? Det börjar vi också bli!

Ha det bra och håll koll efter fler Nornbrev

Nornbrev nummer 2, mars-april 2022

Dagarna blir ljusare och snart är det äntligen maj och Nornhajk. Vi planerar för fullt och för att ni ska kunna göra ert yttersta på hajken så måste ni fixa fram lite mer utrustning.

Vi gör även ett litet förtydligande rörande ett av föremålen som fanns med i Nornbrev nummer 1 och det är angående badmössan. Det är alltså en badmössa modell simmösssa, en tunn och tight sak som sitter tätt om huvudet. Kommer ni med en fluffig grej med resår nertill, alltså duschmössa, blir det helt fel. För övrigt är det dessa viktiga saker som ni ska packa ner i ryggsäcken:

  • Patrullens vandringsstav.
  • En frisbee. Tag gärna en i lagom storlek.
  • I inbjudan står det att ni ska ta med nål och tråd. Men tänk på att ha med flera olika färger i bra modell och tjocklek samt en eller flera synålar som passar till.

Är ni redo? Det är i alla fall vi!

Ha det bra och håll koll efter fler Nornbrev

Nornbrev nummer 1, februari 2022

Visst är det härligt med vinter, men nu får det vara slut på den snart. Det är dessutom snart dags för en mycket efterlängtad Nornhajk. För att göra hajken så bra som möjligt kommer vi nu att börja publicera lite Nornbrev. Dessa brev kommer att innehålla information om vad ni behöver packa extra för att kunna lösa alla uppgifter på bästa vis.

Den första saken som ni ska införskaffa är något som kommer att skärpa synen på er ordentligt. Den andra saken är något som kan rädda frisyren. Det som ni skall fixa är följande:

  • En lupp.
  • En badmössa.

Är ni redo? Det är i alla fall vi!

Här har ni en länk till årets officiella inbjudan http://hedemorascout.se/wp-content/uploads/2022/03/inbjudan-nornhajken-2022.pdf

Ha det bra och håll koll efter fler Nornbr