Jäkla kyla…

Hej scoutisar,

Det verkar som om de åtgärder vi gjort hittills för att hindra vattnet från att frysa inte riktigt räcker till… Jag var upp till sommarro och fixade det trasiga elementet på förmiddagen i dag och tyvärr verkar det som om vattnet frusit. Så det blir som vanligt – Ta med en dunk vatten när ni har möte. Töm din dunk i en hink inne på toa när ni går hem. Vi får försöka komma på vart det fryser så vi kan åtgärda problemet inför framtiden. Jag trodde vi skulle klara oss nu… Jäkla kyla. 

Jag har börjat dela ut nya nycklar, till att börja med en per patrull. Räcker inte nycklarna till alla som vill/behöver ha en så tar det bara ett par dar att fixa fler kopior. De gamla kan ni kasta, den cylindern finns inte längre.

Idag, torsdag, har jag kört upp 30 liter vatten till sommarro. Har även jagat kårens rörmok för att planera hur vi ska gå vidare i vår jakt på vintervatten. Jag passade på att städa och plocka lite – det e så jäkla kul att städa och göra snyggt nu när vi har så fin lokal!!! Men jag har en stilla önskan: att någon av grupperna tar sig an att sortera replådorna och fixa något bättre system att hitta rätt utan att vända uppochner på varenda låda… Som det är nu har vi 3-4 lådor fulla med rep i en j-kla röra. Nästan omöjligt att hitta just det repet som man vill ha… Tråkigt.

Sistaminutennytt: Det verkar som om det blir rörjobb i morgon – fredag eftermiddag. (fick sms från tobbe nu när jag satt och skrev) Någon som kan följa med och plocka ved? (vi måste tömma vedförrådet för att komma åt vattenmätaren). Hör gärna av er till stugfogden.

Harebraallihopa,
//ABSF-tobbe