Explorer Belt.2

Hej igen scoutisar,

Jag vet inte hur många som har koll på hemsidan så här i semestertider… Men scoutaktiviteterna har inte semester. Som ni säkert vet är det SpaceCamp på G, och jag tror jag sett att det redan är scouter från vår kår som är på Kopparbo och jobbar.

I lördags gick i alla fall My i mål i Luxemburg, (huvudstaden i Luxemburg). Vi har inte fått reda på så mycket vad dom gjort och hur det gått men dom var i alla fall trötta och nöjda efter 10 dagars hajk. Söndagen var dom lediga och tillbringade största delen av dagen på badstranden. Tiden som är kvar av Explorer Belt BeNeLux 2013 ska dom åka runt och ”turista” och besöka scoutkårer, sevärdheter osv.

Vi återkommer med lite mer detaljer när My kommit hem. Tror vi hämtar henne i Sthlm på söndag, tror jag… Det löser sig! Tror jag…

Harebraisommarvärmen,
//ABSF-tobbe